Thursday, November 5, 2009

Bagai Mimpi

InsyaAllah semoga rindu ini akan terubat. Saya dan suami akan menjadi antara tetamuNya. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah kerana dengan izinNya kami akan berangkat ke Tanah Suci Mekah pada Selasa 10 Nov ini. Semoga mendapat haji yg mabrur. Kepada sahabat-sahabat di sidebar dan semua pengunjung blog ini, pohon maaf di atas segala kesalahan atau kekasaran bahasa di n3 rumah kuning atau cikgu panji sebelum ini.


Dengan tak disangka-sangka dapat cuti hari Ahad ni. Razeki untuk warga Kelantan. Jadi, hari ni last day pergi sekolah sebelum berangkat.

22 comments:

4-a&nazrah said...

Alhamdulillah, selamat berangkat, semoga memperoleh haji yang mabrur. insyaallah.

ija said...

alhamdulillah CP..tahniah..moga selamat segala2nya..

Rumah Kuning said...

nazrah,
t kasih. begitulah hendaknya.

Rumah Kuning said...

ija,
t kasih. lama tak nampak....hehehe

Kujie said...

Alhamdulillah.... moga selamat pergi dan balik.

maafkan segala salah silap yang sengaja atau tidak ye cikgu

p/s mak mertua, abg ipar & kakak ipar pergi 15hb

cikgu_math said...

selamat berangkat..
semoga mendapat haji yang mabrur

pB said...

alhamdulillah

moga kuat dan sihat disana nanti

tokma pesae keno minum air banyok banyok.kalu tubek nok g mano mano keno tudung pa'lo tu .

echah_syed said...

sama ler kita.halalkan semua yg CP beri kat ambo dan kat precious ye.

semoga smua dipermudahkan ALLAH swt.amin

ain dok ngan mak toknye ekk.

rumah kuning said...

kujie,
t kasih. sama2lah kita

Rumah Kuning said...

pb,
t kasih di atas peringatan. juga utk tokma

Rumah Kuning said...

cikgu_math,
t kasih.

Rumah Kuning said...

combi,
begitulah hendaknya.
si kecik itu sudah nampak ketidak ceriaannya. hehehe.... nak kena tinggal.....

suara said...

Salam cikgu...
Alahai... Su terlambat tahu ttg pemergian cikgu ke Tanah suci. Entah masih ada masa online atau dah bz siapkan urusan nak ke sana. Moga Allah permudahkan laluan ibadat buat cikgu disana nanti.

hajah zainab bt abdullah said...

salam cg,

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan pemergian anda berdua ke tanah suci. banyak bersabar ya dik!

cikgu panji said...

su,
t kasih.

hajah zainab,
t kasih kak. begitulah hendaknya.

leeza83 said...

tahniah...

Diarihatiku1976 said...

alahmdulillah... semoga mendapat haji yg mabrur.. amin.. doakan saya dapat cahaya mata ya...

TokNabe said...

Selamat berangkat ke Tanah Suci, semoga mendapat haji yg mabrur.

pokcik a.k.a zouls said...

Selamat berpergian ke Tanah Suci Mekah,semuga mendapat Haji Mabrur hendaknya..amin!

arsaili said...

salam...moga mendapat haji yang mabrur

@LiYaNNuaR said...

salam cikgu... doakan utk sya sekali di sana yek...

en_me said...

alhamdulillah, dah balik blomm.. ehehe