Thursday, July 8, 2010

Syoknya...

Bukan syok sebab esok Jumaat atau esok cuti dan boleh tidur banyak, bangun agak lewat. Tapi gembira hahaha sebab saya dah dapat sedikit rezeki hasil ber"blog" ini. Walaupun tidak banyak tapi kira boleh lepas le kalau nak menjamu selera tiga beranak di restoran kegemaran ituuu. Eloknya simpan bertahun dulu baru boleh belanja sebab nak dapatkan sejumlah ini pun mengambil masa bertahun jugak. Tapi biasa le, kalau dapat rezeki begini, rasa macam tak sempat-sempat nak bersiap-siap, hidupkan kereta dan menghala ke Kota Bharu, berhenti di supermarket, mencari itu dan ini. Oh....macam le banyak sangat duitnya. Ok stop di sini dulu kerana saya nak mencongak apa benda yang boleh dibeli dangan duit nuffnangku ini. Terima kasih Nuffnang dan terimakasih kawan-kawan yang telah mengunjungi rumah kuning dan meng"klik" iklan yang ada di rumah ini. Terima kasih banyak-banyak ye.


Syukur....

8 comments:

echah_syed said...

cp...ngapa setiap kali blogger tunjukkan cek,dorang mesti rahsiakan RM?

tolong jawap jap (*_*)

..........

nak join jugak mkn kat restoran kegemaran awak...bole?

rumah kuning said...

combi,
sebab takut orang rompak. hehehe
....
mari le kb, boleh kita mkn beradab sesama.

HappyIrfa said...

salam..
saya tak penah lagi dapat cek dari en nuffnang ni..amount berapa dalam tu pun tak tahu..nak gi check jugaklah

rumah kuning said...

happyirfa,
entah2 dah ada ribu riban. terkejut...

yellow said...

air ciku satu!!!! tak tahu la dpt g lg tak berek 12.... hmmmm

rumah kuning said...

atie,
tomyam campur, siakap 3 rasa, kailan ikan masin, kerabu mangga, puyuh goreng....hehehe

yellow said...

ya ampun!! anak sapa la makan byk tu... isk isk isk

rumah kuning said...

atie,
pura-pura tanya pulak....hehehe