Thursday, January 14, 2010

Syukur

Pagi tadi, solat hajat kubra di dewan SMK Panji. Kemudian diikuti dengan ceramah Maal Hijrah yang sangat best. Sangat menyentuh hati, yang disulami dengan cerita-cerita kelakar tapi berisi. Lepas sekolah, meeting Unit Disiplin. Petangnya rehat..... rehat yang terbaik ialah tidur. Malam, keluar makan-makan. Kemudian ke KB Mall kerana Ain ada pakatan sulit dengan abahnya. Saya tidak dibenarkan sama sekali untuk mengikut kemana mereka pergi.Hehee.... terpaksalah saya jalan sorang-sorang kat KB Mall sekejap tadi.
Dan inilah yang dipilih oleh Ain dan dibayar oleh abahnya untuk saya. Sebelum tu, Ain ada tanya, ummi nak apa. Saya cakap nak kasih sayang. Dia gelak, saya pun gelak sama. Esok my birthday!!! Nampaknya umur makcik bertambah lagi setahun. Dah tua tapi rasa macam muda je. Iringan doa seiring dengan pertambahan usia semoga saya sekeluarga berkekalan di dalam kebahagiaan, ditetapkan iman, sentiasa didalam kerahmatan dan keberkatanNya. Amin.

14 comments:

hafzan lazim said...

awal awal tahun dah birthday. Selamat hari jadi che Sue. Semoga panjang umur dan murah rezeki.

rumah kuning said...

je,
t kasih.bulan berapa akan meninggalkan bumi German?

alia said...

selamat hari lahir..moga di murah rezeki di cucuri rahmat ILAHI

rumah kuning said...

alia,
t kasih. Amin

hafzan lazim said...

InsyaAllah thesis siap bulan 6. Pastu lepak2 di germany buat kali terakhir. Tak berani set tarikh nak balik bila. InsyaAllah sblm 2011. hahahaha

c su said...

je,
sebelum habis th ni bermakna boleh le kawin. opss... boleh balik kelate.hehehe

Nik Zulina said...

Happy birthday Hjh. Moga panjang umur ,murah rezeki dan tetap iman. Amiin.

echah_syed said...

hepi besday..wow guess lagik tu.

amboi ni idea ain ke abahnyer??

untung jadi ummi ain yer..nak jadi mama ain gak bole tak?? :p

rumah kuning said...

na,
t kasih. bila nak maghi minum air zam2?

rumah kuning said...

combi,
guess yg paling murah je. budget kecik. hehehe

Kujie said...

Alhamdulillah.. masih dipinjamkan nafas ini utk habiskan setahun yang berlalu

Moga cikgu dalam peliharaanNya selalu

rumah kuning said...

k jie,
t kasih byk2.
Amin

Bint Lazim said...

che sue,
slamat hari lahir!! hadiah mitok nge abeje hehe.

rumah kuning said...

nor,
beresss. hadiahnya seorang lagi anak sedara perempuan dari abeje. hehehe