Tuesday, August 13, 2013

Masih Syawal



Macam biasa,en suami dengan urusannya dan makcik menjadi penunggu di tepi swimming pool. Eh.... kat tepi kolam nih  ada ice cream, ada air, buah n  cookies jugak. Semuanya free dan bebas mkn  minum sesuka hati. Biasanya takde.  Bagus 15x. Hehehe makin gemuk le orang yang nunggu tepi kolam ni.

Raya keempat.
Pagi hingga tengahari berkampung di rumah kakak ipar yang buat kenduri kahwin anaknya. Ptg, masak-masak sikit sebab ada kawan telefon nak datang beraya di rumah.

Raya kelima.
Lebih kurang jam 5 pagi, kami bertolak ke KL. Perjalanan lancar walaupun kereta dah banyak.
Sampai KL lebih kurang pukul 12 tghri. Masih setia dengan tempat biasa. Lepas ni rasanya makin setia.Hehehe.

7 comments:

MystoryPic said...

bestnya berenang2 dalam kolam.... dah lama tak masuk kolam..

Irfa said...

byk citer raya tp x tahu mana nak mula
huhu

aNgRiAni said...

Amboiiiii gi swimming...
bestnyaaaa Cikgu masih bercuti2 malaysia

:-)

Rashid said...

assalam

ermm .. lamanya tak berendam dalam kolam renang. hehe

Rumah Kuning said...

MystoryPic,
makcik jadi penunggu je dik. segan nak pakai baju mandi.hehehe

Irfa,
mesti byk sangat sampai tk tahu kat mana nk mula.

Rumah Kuning said...

aNgRiAni,
Ambik peluang sebelum sek buka.Sebulan puasa dok rumah je.

Rumah Kuning said...

Rashid,
Selamat hariraya. Jom gi berenang. hehehe