Sunday, October 18, 2009

Ada Ketikanya

Sindrom apakah yang melanda? Tulis.....delete. Tulis lagi, delete lagi. Eeeeeee...... Gambar di bawah tiada kena mengena dengan sindrom yang sedang melanda. Sedapppp......

12 comments:

Kak Zue said...

cikgu...itu sindrom tak ada idea kut..eheheh tapi itu ...siakap macam manis ek? atau siakap 3 rasa

alia said...

sedpnya ikan tu...mengiurkan....

yellow said...

lama tak singgah...sekali singgah...ade gambar ikan.... sib baik tak de gambar chim chum...

yellow said...

nak cerita mee kari... tak tahu la sedap ke tak...tapi jiran ketuk pintu cari mee kari pukul 12 mlm.... sedap ke? ngeh3... gambar tak sempat nak amik... sebab camera man(paih) lambat tiba di lokasi... walau ape pon mee kari su best!!!! laku... bulih bukak kedai mee kari rumah kuning!!

yellow said...

sory c su..tertinggal che kat situ...dah jadi su...biler plak nama c su jadi su kan?? maaf ya...

rumah kuning said...

kak zue,
rasanya sebab sekarang ni ramai anak murid yg menjadi pengunjung blog ini. Jadi, bila nak tulis n3 tu mula le teragak2.

rfumah kuning said...

alia,
siakap 3 rasa. sedap le jugak.hehehe

rumah kuning said...

atie,
kiranya dah dpt lesen le tu. blk kb nanti, boleh le masak mee kari. biar cikgu ert bagi markah. entah2mengalahkan cikgu.

Bint Lazim said...

huih manow aci ginih. mee kari? ikan?
gulp gulp menelan air liur

rumah kuning said...

nor,
mee kari kak atie sedapppp.

echah_syed said...

sedapp ekk? :)

Rumah Kuning said...

combi,
Sedappp. Akhir th ni balik semenanjung ye?