Saturday, October 3, 2009

Raya Lagi


Petang tadi
Saya hidangkan ini

Untuk mereka ini
Terimakasih kerana sudi singgah

12 comments:

echah_syed said...

laksam..! sedappp :D

fav my precious & my bujang ni cp.. :)

TokNabe said...

Saya nak buat itu juga untuk orang kat sini. Tapi tak tau diorang pandai makan ke tak....

rumah kuning said...

combi,
nanti saya tolong makan. tunggu ye...

toknabe,
diorang ni pun semua org luar dari kelate. pensyarah & student UTM.

Abang Long said...

Laksam ?

Memang zalim orang yang tak jemput Abang long...... hehehehehehehe

Bila nak buat open window ?

Rumah Kuning said...

ab long,
tiap hari buat open window n open door. hehehe

Rashid said...

salam

uiss laksam le. Rasa dah lama tak makan laksam ni. ermm esok nak pergi cari le. telan liur dah ni..

Rumah Kuning said...

cikgu rashid,
kita dok kelate senang nak dpt, beli je kat kedai.masa dok luar dulu, pandai je buat sendiri.

pokcik a.k.a zouls said...

meriah...meriah..!!! bila nenguk gambar group tu, saya tertarik benda kat tirai belakang tuuu...hehehe!!!

ps: lama betul tak menyampuk kat blog cikgu nih..!!!

rumah kuning said...

pokcik,
oh...minat jugak ke dgn besi dan kayu itu? hehehe

Anonymous said...

Teringat laksam.... sedapnya, kak.

Lynx said...

Sedapp....!

rumah kuning said...

lynx,
sedap pada yg minat. hehehe