Tuesday, January 20, 2009

Laporan Tertunda

13 Jan 2009

Pagi itu sekali lagi cp mengunjungi klinik otorhinolaryngology, HUSM.
Temujanji pukul 9.00 tetapi keluar rumah pukul 7 lebih dan sempat mengaminkan doa pagi bersama staf HUSM yang berkumandang di corong pembesar suara.
Alhamdulillah semasa sampai, tempat parking yang terhad masih ada yang kosong dan dalam hati mengharapkan semoga mendapat giliran seawal mungkin.
Untuk menghilangkan kebosanan menunggu, cp menaip n3 ini dan akan dipublish petangnya.
Dihadapan cp ada seorang pakcik dan makcik berkerusi roda yang sama-sama menunggu untuk berjumpa doktor. Insaf..... Betapa bertuahnya kita kerana masih dikurniakan kesihatan dan bebas bergerak kemana sahaja.
Pukul 9.15 pagi belum nampak kelibat doktor. Sungguh bosan dan mengantuk. Hujan masih turun renyai-renyai.
Alhamdulillah tidak lama selepas itu nama cp dipanggil untuk berjumpa doktor. Orang kedua yang dipanggil.


Petangnya,
Beberapa kali cuba, tak dapat online.

Malamnya,
Masih tak dapat online.

Pagi esoknya,
Dimaklumkan oleh pekerja telekom kabel kena curi.
Memakan masa yang lama untuk dibaiki kerana entah apa-apa yang ditanam dlm bumi pun telah dikebas. Uwaa.....

15 Jan 2009
Birthday cp yang ke 21. Sangat tidak sedar diri.
Semoga dikurniakan kesihatan, sentiasa dirahmati dan diberkatiNya

11 comments:

CikguZue said...

salam,
semoga cepat sembuhnya...sakit nose ear ke ape yea? sori tanya..
moga line pun cepat2 ok. apa la org sekarang,kan...kabel pun depa curi...

ija said...

cp nyer birthday ke..hepi birthday kak

echah_syed said...

besday ko ekk..

nak adiah ker??

kena tgu combi gi kelate deh! :p

nway..hepi besday..

semoga dirahmati ALLAH swt & dikurniakan rezeki yg melimpah ruah.amin

zairaza said...

happy birthday che sue!

moga dimurahkan rezki and diberkati Allah sokmo~

en_me said...

pakai broadband larrr chekguu tewww..

cikgu panji said...

cikguzue,
dah tua.biasa le sakit sikit2.mudah-mudahan tahap kesihatan akan bertambah baik. Amin

Ija,
t kasih. Aaa.. yg ke 21. hehehe

combi,
bila le agaknya nak sampai?
tkasih diatas doa tersebut.

nor,
t kasih. begitulah hendaknya.
sekarang cuti ye? bercuti kemana?

en_me,
memang sekarang ni dah guna broadband. Bila org telekom cakap baik pulih tak akan siap dlm seminggu dua, boss cp terus daftar broadband.

suara said...

Salam cikgu...
Eh... January baby gak ye?
Semoga hanya yg terbaik berlaku dlm kehidupan cikgu...

cikgu panji said...

su,
t kasih. begitulah harapnya.

Hapi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
yellow said...

Happy Birthday....
semoga sentiasa dirahmati dan diberkati...

sama la kita ye che su... capri girl.... hehehe

cikgu panji said...

atie,
t kasih.org kata capri girl ni cerdik skit drp org lain. hehehe.perasannya.....