Tuesday, June 2, 2009

Langkawi Oh Langkawi



Selain acara wajib di swimming pool, kami tidak melepaskan peluang berkunjung berkali-kali ke Pekan Kuah. Kemudian ke Under Water World, Makam Mahsuri dan yang paling meninggalkan kenangan ialah peluang menguji keberanian sepanjang menaiki cable car. Dalam ketakutan, Ain cakap geli perut ( sebenarnya kecut perut). Lepas ni idak le teman nak naik lagi...... Sebelum ni, memang teruja nak naik cable car. Bila dah duduk dlm tu, punya le kecut perut, sejuk kaki tangan. Buat malu je....hehehe

10 comments:

pB said...

memang menakutkan...

kena pulak , bila cable car tu dibuai angin .....

echah_syed said...

epi hols..

wahh siok ler naik cable car..

kalo anak-anak siap posing maut lagik kat dlm tuh.. :D

adventure kunun..!

Abang Long said...

Entah bila agaknya dapat kesana ...

Lee D'Langkawi said...

Best naik kereta kabel ye. Saya dah hampir setaun dok di Langkawi, belum pernah naik lagi. Tengok dr bawah je. Tu pun dah kecut perut.....Ado nyakit gayat..

ija said...

bestnya g langkawi...

cikgu panji said...

pB,
org lain ok je kot...hehehe

cikgu panji said...

combi,
kita penakut....ciannye

cikgu panji said...

ab long,
InsyaAllah akan sampai suatu hari nanti.

Lee D'Langkawi,
kita serupa. Gayat tu sama jugak dgn takut kan? hehehe

ija,
memang best....pinggan mangkuk...kain batik....pantai

Nik Zulina said...

Dah naik dah sekali cable car genting..lepas tu takut nak naik sampai la ni..hehehe..kecut perut pucat lesi..

cikgu panji said...

na,
nasib baik ramai jugak yg sama rasa. takde le kita malu.hehehe