Tuesday, April 15, 2008

Genius??

blog readability test

9 comments:

silversarina said...

akak kena jadi genius dulu baru boleh baca blog cikgu panji ... hehehe.

cikgu panji said...

Akak memang dah genius. Penulis blog ni yg tak genius.hehehe

cikgu jawe said...

hehe. segan le baca blog org genius.

CikguZue said...

saya pun segan ler masuk blog org genius nih...hehhe

echah_syed said...

nak balik dulu..seblom kena halau :(

kat mane nak beli genius tu ekk??

kat sabah takde kot..:p


larikksss

aisyah said...

hmm blog saya level high school je. cam ne ekk

manje said...

salam cikgu...

huhu kite nak tumpang gembira dapat kenal orang genius cam cikgu... :)

cikgu panji said...

Aisyah, Manje,
Jgn le cakap mcm tu...
Rasenye result genius ni keluar sebab diaorang tak faham bahasa Melayu...hehehe

---> kelat said...

waaaaaaaa... genius nyerrrrrr...

kelat punye kan... alahaiii...

elementry school la pulakkk... muahahahaha