Saturday, April 12, 2008

Pelan Rumah

Nak datang rumah saya senang je.
Dari traffic light JPJ Panji tu, terus je sampai Kedai Lalat.
Kemudian dari traffic light Kedai Lalat belok kiri bla bla bla
Pastu jumpa sign board sempadan Kota Bharu-Bachok.
Belok kanan, Encik akan jumpa rumah cat kuning.
Atau pun dari traffic light Kedai Lalat tu
jln straight sampai pam minyak kecik Wakaf Zain.
Sebelah pam minyak tu kan ada simpang.
Masuk simpang kiri tu
hingga jumpa sign board Bachok-Kota Bharu.
Belok kiri Encik akan jumpa rumah cat kuning.
.
Kalau pun tidak setiap hari, pasti setiap minggu saya akan mendengar suami tercinta memperincikan pelan untuk ke teratak kami kepada rakan-rakan pengunjung blognya yang famous macam-macam ada itu. Bila musim cuti sekolah, makin meriah teratak kami ini dengan kedatangan sahabat-sahabat dari serata pelusuk negara. Nampaknya dunia blogging dan perniagaan suka sukanya itu telah menemukannya / kami dengan bermacam-macam jenis orang dari berbagai-bagai lapisan. Terima kasih semua.

8 comments:

CikguZue said...

saya pernah sampai Kedai Lalat...dulu2 masa ikut kawan balik cuti sekolah. Sampai skrg masih ingat nama yg unik ni...

echah_syed said...

huby buat bisnes ape ekk??

wahh murah rezeki kalo selalu org dtg umah :)

cikgu panji said...

cikguzue,
dah pernah sampai kedai lalat, balik m'sia nanti boleh le datang umah saya.

cikgu panji said...

Bisnes main2 je.Suka suka...hehehe. Dgn pelan gitu,jumpa ke combi cari umah saya akhir thn nanti??

Jie said...

Bile dah sampai Kedai Lalat tu,

tepon ye..

cikgu panji said...

Okay...beress

Ira said...

nanti ira pun nak g umah CP jugok la...nanti balik kelate..boleh ko?
Nanti dkt2 nak balik boleh ler tukar no. phone...tapi ira biasa lalu kot siti...sebab kg husband kat bachok

cikgu panji said...

Ira, kiranye line tule la tu.Beres..beres...