Monday, April 14, 2008

Tercuit Hati


(Kredit untuk Mingguan Malaysia)
.
Saya terbaca kartun ini di PSS Sekolah tengahari tadi.
Nasib baik masa tu saya berada di PSS,
kalau di rumah sudah tentu saya ketawa terguling-guling.

8 comments:

arsaili said...

sejauh mana kebenaran itu?

pB said...

SALAM


dulu kutuk

lonni

ikut pulok ....

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

skrh sibuk pasal bloggers kan cikgu?

CikguZue said...

oleh itu...nampaknye bloggers pun boleh bertanding jugak ler...cam depa.

cikgu panji said...

Kalau marahkan sesuatu/seseorang, jgn marah melampau-lampau,mana tahu esok lusa rasa sayang pulak.hehe

echah_syed said...

combi pulak terasa sbb baru post pic kat side blog tu sbb nak try photoscape...:p

biaQ pi kat depa nak kata apa nooo :D

Jie said...

ada kelas pe kita ni..walaupun dok ceruk dapo je....:p

cikgu panji said...

Mestiii.Hehe.