Monday, April 21, 2008

Menanti Kasih

Kerana Mari Meneka, hari ini Cikgu Panji menerima Menanti Kasih. Terimakasih yang tidak terhingga untuk Norz kerana hadiah yang cukup bermakna ini.



Jangan "jeles"
Tandatangan oleh Norz sendiri


Tengok betul-betul.
Ada alamat blog kita lagi....
Apa kata kita beli novel ni untuk dihadiahkan kepada anak-anak atau kenalan kita.
Memang sesuaii....





20 comments:

aNgRiAni said...

mesti suka suki kan cikgu dapat hadiah drpd tuan penulis novel...sonoknyer...tak ternilai kan...

manje said...

salam cikgu..

kite tmpang gembira... kerana kite plak dpt novel nih dari angriani kat atas tu...:)

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

ala..ni yg jeles ni cikgu...

cikgu panji said...

Riani, tgh seronok bebenor ni.Rezeki kita...

cikgu panji said...

Manje,
mama ranggie,
Kite kann...tgh suspen baca novel tu.Best..

arsaili said...

salam..murah rezeki ek

cikgu panji said...

Alhamdulillah.Org memberi kita merasa.hehe

CikguZue said...

tahniah...dah abis baca?

CikguZue said...

tahniah...dah abis baca?

cikgu panji said...

Cikguzue, t kasih.Belum lagi. Rasanya mlm ni boleh khatam.

Intan Rosnitta said...

Salam cikgu,
Mari sama2 pakat baca MK. Intan khatam slps 1 setengah hari baca...

Yang part perhargaan & sign novelis tu yg paling best :D

cikgu jawe said...

huh! jeles! taknak kawan.. hahahha

cikgu panji said...

mari kita pakat jawab kuiz MK pulak.

TokNabe said...

salam cikgu panji... hok aloh boleh barang free... apa tak sukanya. Dpt pulak hadiah dari novelis tersohor pulak tu. Tumpang suka jah... :D

cikgu panji said...

Tu la..ambo suko abih reng...

silversarina said...

salam,

bestnya dapat buku ... tak jeles.. akak nak beli nanti... nak baca jugak :)

cikgu panji said...

Saya dah abis baca buku tu.Best...

Jie said...

kakjie punya dah di pinjam org..huhuhu

cikgu panji said...

Sama le kita k Jie. Abis baca, kwn sek pinjam.

echah_syed said...

combi dah khatam sbb baca ending jerk :p