Monday, September 29, 2008

Alamak...Terlebih Sudah

Tu dia, siapa yang nak habiskan makanan dan minuman ini.

Lycheekang
ABC
Buah Melaka, buah tanjung, jala mas dan agar-agar
Sagumpal ( sagu + gumpal )
Mee Kari
Nasi Kerabu Kuning



8 comments:

paih said...

aduh, menawan jiwa dan raga tuh.. huhuhu

hafzan lazim said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! tak hari raya lg dah seksa saya. hahahaha

azlanlin said...

Ok le tu...time tak puasa kompom kita sendiri tak sanggup nak hadapi juada penuh meja tu...kan?

cikgu panji said...

paih,
hanya menawan di siang hari. hehe

je,
bukan niatku untuk menyiksa, cuma sedikit jealous dgn butir nako n terri mandi dari UK.hehe

paih said...

makanan org bujang sini mana laa bleh lawan dgn yg klate punya.. huhuhu

TokNabe said...

Bulan2 posa memang semuanya nak rasa nak makan...

Tapi semua tu nampak best ler..... tapi esok dah raya. dah habis kenikmatan bulan ramadan.


。☆。*。☆。
★。\|/。★
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin ★。/|\。★
。☆。*。☆ - TokNabe & Keluarga

cikgu panji said...

Tok,
Betul tu.Masa posa je makanan tu mengancam lebih....
Selamat Hariraya.Maaf zahir batin

Azyyati said...

oh alangkah sedapnya kalau dapat melahap makanan-makanan itu