Wednesday, September 17, 2008

Nombor Cantik

Yang sempat saya copy sekejap tadi
Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah.
Semoga mendapat sedikit manfaat di blog ini.


11 comments:

paih said...

cool

hafzan lazim said...

Saya pengunjung ke 9999 tu. Takde hadiah ke? hahahahahah

Kujie said...

Kak jie 10022
nak hadiah juga
heheheh....kurang2 sampul hijau

cikgupanji said...

Ih, no hak atah tu comel letak di keta gappo?

je, balik m'sia dulu. nak hadiah gappo? gulai kambing bume nyor? gulai serati? boleh belaka. hehe

k jie, Nak hadiah jugak ke? Budu sebotol boleh? Takleh2, nanti habis basah kad raya orang.Hehehe

echah_syed said...

dulu mmg nak jd pegawai stat ke?? :p

CIKGU PANJI said...

a'ahh
pastu kena pecat sbb tersalah kira pengunjung blog persis mutiara

^aNgRiAni^ said...

aiksssss...mmg shantek nombor tu CP...

ramainya yer pengunjung...

arsaili said...

salam..fuyoo lawanya number...pegawai perangkaan ker ni..ahaha

cikgu panji said...

riani,
yg atas tu kalau dpt letak kat keta, mesti lagi cantik....hehe

arsaili,
bukan pegawai perangkaan, driver dia. hehe
puasa dan raya kat mana th ni?

alia said...

byk info dlm blog u...salam pekenalan kita betukar link boleh

cikgu panji said...

alia,
t kasih krn singgah.