Wednesday, October 8, 2008

Beralih Arah

Kami tidak lagi berminat ke restoran .... kerana harganya yang mahal gila sejak akhir-akhir ini. Mintak maaf le ya, kami tak akan ke sana lagi kecuali bila terdesak.

Di sini pun best

7 comments:

U.Lee said...

Hello Cikgu, saya pergi ke Intan Rosnitta's blog nak chabut nampak Cikgu's callsign, saya sibuk datang. Nice blog and I love your song....
my favorite is keronchong.

And I have always love Kelantan....especially Pantai cinta berahi. Dengar ada nama baru tu?
Hope you had a fabulous hari raya Cikgu.
You have a nice day and keep well, Lee.

pB said...

Salam


tok ingat nok tanyo ghumoh Cikgu tu mana??

kalu tak , buleh g jalae

cikgu panji said...

u.lee,
t kasih kerana sudi singgah.

pb,
lain kali boleh kita juppo.
rumah ambo tak jauh mano dari kb tu.

echah_syed said...

belanja combi..bole??

cikgu panji said...

combi, no problem dgn syarat combi bayar. hehehe
main2 je... setakat nak makan tu, insyaAllah takde masalah.dah dtg sini contact saya.hujung th ni jadi ke?

Kujie said...

apa yg cikgu makan tu?

CIKGU PANJI said...

k jie,
nasi je. lidah melayu asli. hehehe