Sunday, March 2, 2008

Ikut mood

Walaupun boleh dikatakan setiap hari saya meluangkan masa menjenguk /mengadap blog sendiri dan kawan-kawan senasib blogger, tetapi bukan semua aktiviti a.k.a program yang berlaku dan dilakukan di sekolah telah saya blogkan di blog saya yang tidak seberapa ini. Semuanya bergantung kepada mood atau perkara-perkara yang seerti dengannya. Jadi, jangan ada yang salah faham pulak. Ini blog peribadi saya kan.....

5 comments:

amirahsyuhada said...

tak salah faham, okay je..hehe

Jie said...

yup betul tu
kakjiep pun tak buka semua pintu utk di baca oleh semua org...

azlanlin said...

kekadang...ada pintu yang lutsinar... bagaimana pulak tu? hehehhehe

cikgu panji said...

Pintu lutsinar tu sama seperti pakai skirt tapi tak pakai petticoat.Hehehe sampai terguling2.

echah_syed said...

amboi cikgu panji..pandai gak lawakz ekk :p

betol laa combi slalu tak pakai peticoat..panas laaa :(

lutsinar ker??