Saturday, March 15, 2008

Jom Kita Kenali Pokok Ajaib



Rupa pokoknya

Buahnya hijau dan berubah merah apabila telah masak.
Ajaibnya? Selepas makan buah ini,
semua makanan menjadi manis hatta mempelam muda sekali pun.

9 comments:

echah_syed said...

tak pernah nmpk laa :(

cikgu panji said...

Combi, Yang tak pernah nampak le nak tunjuk....Jgn marah...

The Chambers of Mohd Hisham Nazir said...

pokok apa?

cikgu panji said...

Namanya pokok ajaib. Kat tempat lain tak tahu panggil apa. hehe

dubuk_jantan said...

aku baru je beli pokok ni 2 bulan lepas.. mula-mula mmg tak percaya cakap cina yang jual pokok nii... tapi bila aku dah cuba, baru aku betul2 percaya.... skrg nii aku tgh tunggu pokok kat rumah aku tu berbuah, aku nak bagi kawan2 aku test pulak... tapi for sure, buah nii mmg sedap walaupun dia kecik aje...

IRTIQ@ photography said...
This comment has been removed by the author.
IRTIQ@ photography said...

assalamualaikum.

boleh saya tahu kat mana nak dapat pokok nie..

TQ

family2008 said...

saya ade pokok ajaib
kalau nak call 0147374900

family2008 said...

hi saya daei sungai buluh
sesiapa nak pokok boleh call

0147374900