Wednesday, August 27, 2008

Letihnya

Banyak benda yang nak dibuat.
Banyak benda yang nak difikir.
Minggu ni jugak giliran CP dan dua orang rakan bertugas.
Budak2 pun banyak "peil" perangainya sampai ada yg kami terpaksa hantar ke rumah.
Uwaa... sangat tak suka.
Banyak perkara yg berlaku di sekolah.
Yang terkini, pilihanraya Permatang Pauh majlis persaraan dua orang guru SMK Panji.
Tapi takdak mood nak bercerita.
Dan sudah beberapa hari tak update blog.
Esok pulak ada Sambutan Ulangtahun Kemerdekaan ke 51.
Budak-budak dah nak periksa.
Tapi masih ramai yang diulit mimpi dan tak "kaba".
Tension....Siapa yg nak periksa
CP atau budak-budak itu??
Lambat rasanya minggu ini berlalu.
Lama rasanya nak menunggu Jumaat dan Sabtu.
Juga Ahad yang mendatang ini.
Tiga hari tersebut kita cutiiii.
Wahai budak-budak bacalah buku!!!!

12 comments:

Kujie said...

wahhh...berpinar² baca segala tu
sabar ye cikgu
tarik napas...hembus
tarik napas..hembus
tarikkkk.............!

TokNabe said...

Banyak perkara nak buat nampaknya cikgu panji.

jangan lupa satu lagi... tiga empat hari lagi nak puasa.

Abang Long said...

Sukarnya nak mendidik anak bangsa.

Intan Rosnitta said...

Isshhh... budak2 x runsing, cikgu yg lebih2 runsing. Berat tanggungjwb jadi cikgu ni.

Take care :D

Anonymous said...

letih benar cik gu, nampok serupo jenero ssandar di kerusi depan computer.saya terjenero dikerusi kenderaan, org musafir,biasalah.

CIKGU PANJI said...

kujie,
dah lega. esok jumaat.hehe

tok,
minggu depan percubaan spm. boleh jwb ke dak budak2 ni....risau

CIKGU PANJI said...

ab long,
segelintirnya tak berminat nak belajar.

intan,
takut result merudum.nanti cikgu jugaaak yg dipersalahkan.

CIKGU PANJI said...

musafir,
jgn jenero masa tayar tgh mussing dah le.hehe

Anonymous said...

Naik bas,kterbang,kapallaut semuanya saya paka drebar kecuali naik Putra LRT n ERL ke airport
Msafir, tak dok lesen?

cikgu panji said...

la ni dok musafir manno?

Anonymous said...

DiOffice diplanet bumi. . .kelate x huje x banjir ko ?

echah_syed said...

mak bapak pun penin gak CP mcm combi ni.. :(

doa tak putus2 siang mlm pagi ptg..!