Wednesday, June 4, 2008

Cantik-cantik wei...

Petang tadi, berkesempatan ke SSF. Saja mencuci mata.Tak dapat nak membelinya sebab semuanya berkenan. Kalau boleh, dgn kedai2nya sekali nak bawa balik ke rumah. Dahsyatnya makcik ni...





































Dalam perjalanan balik, singgah pulak di kedai perabut. Tengok-tengok untuk menyegarkan mata yang masih berpinar dek kecantikan barang di kedai sebelumnya. Hehe








Dah jadi macam album gambar le pulak blog CP ni.
Lantak le labu...

17 comments:

aNgRiAni said...

memang cantekkkk...kalau riani dah tak tau nak pilih yg mana satu...:P

CIKGU PANJI said...

sini cantik, sana pun cantik, last sekali balik gitu je...hehe

mama ranggie said...

memang memikat hatilah cikgu!

Jie said...

cantik tgok tp sy tak pandailah nk deco..hehehe..tangan keraih!

cikguuu..minta derma petrol seliter!

CIKGU PANJI said...

mama, dah masuk dlm tu rasa tak nak keluaorr...semuanya cantik

k jie, tgn saya pun kerah gak. sesuai utk potong bawang je. jem teruk mlm tadi, lagi byk habis petrol...jom kita bali kuda

cendawanintim said...

kalu pegi ssf mesti rambang mata tengok yang cantik2 n cute2...

cikgu panji said...

cendawanintim, betul tu.cantik2 n cute2. memang sedap je mata memandang...

pB said...

sedap mato memandang

tapi

sedap jugok bungo bungo tu himpun habuk ...


che abear sokmo kato lagu tu bilo pB nok beli bungo bungo nie

CIKGU PANJI said...

pb, pakwe cp pun cakap mcm tu jugak. cukup le dgn pokok 2,3 btg kat luar umah ni. hehe

CikguZue said...

cantik2 belaka...duit pun cantik...hehehe

manje said...

cantik2... mmg rambang biji mate nak memilih mane yg berkenan kat ati kan cikgu...:)

Abang Long said...

Perlu beli atau hendak beli ?

Tapi kalau window shopping, tak menjadi hal.

BaniHassim said...

udah cantik....rege pun cantik kan???
beli bile perlu je kak...
Ni sume godaan je kak...
Huhu...

Intan Rosnitta said...

Salam Cikgu...

SSF? Semuanya cantik2 tapi harganya pun cantik2 jugak.

Hb kita pun cakap benda yg sama. X payah beli sebab mmg x jaga punya, buat tadah habuk je. Yg dalam pasu kat luar tu pun dia yg selalu 'jirus'!! hihi ;)

cikgu panji said...

banihassim, nak kena banyak sabar. ya tak? org laki memang ghupe itu?? hehe

cikgu panji said...

intan, kita serupa...masa baru beli je cantik. lepas tu berhabuk... dekat nak raya baru le bunga2 itu berbasuh, bermandi.

cikgu panji said...

cikguzue, manje,
Tak boleh ikut hati sangat.Banyak lagi yg perlu diberi keutamaan.

ab. long,
Setuju dgn ab. long. Window shopping no hal. hehe