Friday, June 6, 2008

Lagi Aktiviti Musim Cuti











Pagi tadi, abang dan kakak saya balik dari mengerjakan umrah. Balik dari airport kami bergotong-royong masak untuk makan tengahari. Menu special hari ni adalah sejenis lauk kegemaran orang-orang lama iaitu lawa ( ikan mentah ). Petang nanti, kami akan beramai-ramai ke rumah saudara yang mengadakan kenduri kahwin di Pantai Senok. Makan lagi...

7 comments:

CikguZue said...

itu gambo lauk lawa tu ke?...sungguh lawa macam bunga...xpernah makan. tentu sedap tu...

CIKGU PANJI said...

cikguzue, tak rasa macam ikan mentah pun. sedapp...

Hafzan Lazim said...

Ayah Cik ko gi Mekah?? tak tahu pon

CIKGU PANJI said...

je, ayah cik ngan makcik gi + - 2 minggu.

TokNabe said...

so karo hok ambo tak leh make dan tak berani nak try lagi... lawar tu. Teringat ike terus tak jadi make. Tapi ore kato sedap :D

CIKGU PANJI said...

tok, rugi kalu tak reti makan lawa. sedap...tak raso ikan mentah pun.

Hail Afiq said...

lawa = sedap