Tuesday, June 3, 2008

Memang Berbakat


Uwaa... memang le sangat kreatif anak oii... tapi kenapa le sampai ke dinding awak menunjukkan bakat?? Lukis le kat buku ke, kat kertas ke, jangan le dinding yang tak berdosa ni dijadikan mangsa!!! Nasib baik dinding kat bilik yang dikerjakannya. Kalau dibuatnya di ruang tamu. Lagi haru... Uwaa..

13 comments:

paih said...

huhuhu.. mmg berbakat..

CIKGU PANJI said...

dah kena warning... kalau buat lagi,nak report polis.hehe

arsaili said...

salam ..apa kabar..nak tanya ada tak saudara yg free dalam bulan 7..lepasan SPM ker, STPM ker, Diploma ker..yang nak tolong interview penjual pasar siti khadijah..satu kepala dalam RM2..gi tau nanti k. email arsaili76@gmail.com

arsaili said...

salam ..apa kabar..nak tanya ada tak saudara yg free dalam bulan 7..lepasan SPM ker, STPM ker, Diploma ker..yang nak tolong interview penjual pasar siti khadijah..satu kepala dalam RM2..gi tau nanti k. email arsaili76@gmail.com

CikguZue said...

cantik jugak ler...lukisan tu. walau tak kena tempat. kekekee

CIKGU PANJI said...

arsaili, ok nanti saya tanya/cari.

CIKGU PANJI said...

cikguzue, guna permanent marker. memang takleh basuh...uwa

mama ranggie said...

alamak...kena cat lah nampaknye!

dee_dee said...

cantik lak tu hasil kerjanya.. boleh jadik artist.. beli lah cat yg boleh padam tu...he..he..

CIKGU PANJI said...

mama, biar le dulu kat situ. kenangan...hehe

CIKGU PANJI said...

dee_dee, lukisan budak2. Nak marah beria pun, budak-budak.Macamle mak bapak tak beli buku/kertas.hehe

Hail Afiq said...

haha..masterpiece tu...

CIKGU PANJI said...

hail, cik nor dah selamat sampai ke?