Tuesday, July 15, 2008

I Love My Blog

13 comments:

IBU KUMBANG said...

I Love mine also.. ngeh2..
salam kak

~Cinta Milo Ais~ said...

saya pun sayang blog saya..kalau dia degil saya pukul2 je hehe

CIKGU PANJI said...

ibu kumbang, sayang sbb dia baik dan tem curah segala perasaan.hehe

cinta milo ais, kalau degil biasa le kena pukul, cubit segala...

echah_syed said...

kalo pertandingan sape paling byk tuka template mesti cpanji juara :)

combi menten bunga jurai sbb takde org yg suke template tu huhuhu.. :(

INGAT BUNGA KELING,INGAT PERSISMUTIARA & PASTI INGAT COMBI hohoho.. :D

i luv my blog too :p

CikguZue said...

my blog is my kenangan juga...
so I love it too...

Anonymous said...

I'm single ,x dak blog, tumpang baca org punya je so , never fall in love yet.

musafir

CIKGU PANJI said...

combi,
yg penting kita suka. Bila tak suka, kita tukar. Tukar baju je, orangnya tetap sama. Setia pada yg satu ooo...

cikguzue,
macam2 kita simpan kat blog. So, mesti le kita sayang.

musafir,
Bila dah cinta nanti, baru tahu rasa mcmana...pagi ptg ingat blog je... tak caya, boleh cuba.

Rashid said...

banyaknya template!! rajinnya tukar-tukar.

teringat kata-kata pakar motivasi "buatlah sesuatu yang baru pada setiap hari... walaupun tugas rutin, tapi pelbagaikan cara, kaedah dan pendekatannya"

Anonymous said...

CP

Itu yg saya takut tu,esok kalau dah cinta x leh nok control pula melainkan kalau saya ada daya yg kuat untu resist tarikan cinta ni...biasanya saya akan tarik diri kalau sampai tahap ini, masalahnya ia biasanya diikuti dengan kekecewaan - pengalaman.

Sorry heavy sikit, tapi okaylah sebab blog ni tempat kongsi suka n duka kan ?

Musafir

Kak Jie said...

comnel2 template dia...

berseni orgnya
takmcm kakjie
brutal...

Amiene Rev said...

Hayakallah,

ini koleksi design blog ke apa ni?

Kreativiti terserlah lah!

cikgu panji said...

cikgu rashid,
kadang2 tak pindah rumah, sekadar tukar cat je...hehe

musafir,
lain orang lain pula cara menangani sesuatu perkara.Rasanya makin tak faham pula apa yang dimaksudkan...hehe. Apapun, saya sayang blog ini walau pada orang lain tiada yg istimewa.

k jie,
Usah le ngate ghupo itu pulak...hehe. k jie kan cikgu saya dlm bab blog memblog ini.sayang k jie...

Amiene,
Bukan buat sendiri template ni. Ambik hasil usaha orang lain. hehe

Anonymous said...

порно фото лучших телок
порно 3jp бесплатно скачать
летний секс
письки девчёнок
секс седло