Saturday, July 12, 2008

Pesta Nasi 100 2008



Sekitar Pesta Nasi 100, 2008 di perkarangan Stadium Sultan Muhammad ke1v petang tadi.


16 comments:

echah_syed said...

cantek gubahan buah buah tu :)

tapi saya suke baju kikilala.. :p

Anonymous said...

First time buka/jumpa blog ini.
saya memang suka baca blog2 dari kelantan (bukan kedaerahan) untuk mengingati kembali zaman dulu2 dikg.
Banyak benda nostalgic yg dpt kita ingat kembali.gambar2 disini pun menarik.

musafir

CIKGU PANJI said...

combi,
tukang ambik cambar gubahan buah tu laaagi cantik. hehe

musafir,
tkasih kerana sudi singgah. Jom buat blog...

IBU KUMBANG said...

Salam cikgu Panji,

Wah! meriah nya.. ada makn free ke?

Anonymous said...

nak buat blog tu tak larat lah, lagipun my command in language is very weak.Nak kena cari cikgu bahasa belajar bahasa dulu.

tapi kalau sbg tukang baca and especially mengomen tu memang hobi le.

Musafir

CIKGU PANJI said...

Ibu kumbang,
ambik gambar je free.nak makan kena bayar.

musafir,
saya pun tak pandai jugak. main redah je...

haf said...

nasik gapo hok takdok?

aNgRiAni said...

kena laaa update selalu cikgu
hiksssssss...
suker laaa nengok buah-buahan itewww
kat sini durian mahal sgt lorrrr

CIKGU PANJI said...

hafiz ke??
Tak tahu le nasik gapo?

angriani,
Tunggu nak tolong makan..hehe

Kujie said...

apa maksud pesta nasi 100?

erk...mcm mana ye nasi kukus?

TokNabe said...

Saya teringin nak nengok jugak pesta nasi ni. Nak tengok mcm mana keadaan dia tapi nak buat guano... tak leh nak gi. Apa2 pun nengok gambar kat sini pun kira oklah jugak..kan.

Anonymous said...

Tahniah untuk seluruh warga kerja Pesta Nasi 100...the best Pesta nasi since 5 years dibuat.MTPN,VMY,ERA BAYAM...supporter yang terbaik!

CIKGU PANJI said...

Kujie, Pesta yg menjual 100 jenis nasi. Masa saya gi hari tu, tak pasti pulak cukup 100 ke tak.Byk hotel sekitar KB yg jual masakan istimewa diorang.

CIKGU PANJI said...

Toknabe, rugi sapo tak gi.Ada nasi kerabu, nasi dagang, nasi kukuh, nasi tupang, nasi ujan panah, macam-macam lah...hehe

nadia yuna said...

ade pesta cenggini yek?
hoh. best2. free ke?

=)

CIKGU PANJI said...

nadia, tengok free. nak makan kena bayor...