Saturday, July 26, 2008

Sekolah Ganti

Makcik-makcik, pakcik-pakcik kakak-kakak dan adik-adik dah habis ke belum mengganti puasa yang ditinggalkan tahun lepas? Kalau belum langsai, jangan buat-buat lupa untuk menggantikannya kerana Ramadhan dah semakin hampir. Cerita bab ganti mengganti ini, hari ni kebanyakan sekolah dah mula belajar hari Sabtu untuk mengganti cuti hariraya nanti.


Antara Aktiviti hari ini
Sebahagian pelajar khusuk menyiapkan tugasan yang diberi

Antara hasilnya

16 comments:

IBU KUMBANG said...

CP - dalam perancangan.. hehehehe

CIKGU PANJI said...

ibu kumbang, budak2 sekolah kena ingatkan berulang kali....hehe

musafir said...

pak cik pun boleh uzur,dah lanjut umur, kenapa nok cancel

CIKGU PANJI said...

musafir,
biasanya makcik je yg tinggal puasa.

Abang Long said...

Sekolah ganti. Puasa ganti. Hmmmm....

Intan Rosnitta said...

Belajar topik Munakahat ya cikgu... patut semua excited! Hihi :)

CIKGU PANJI said...

ab long,
Berhutang kena bayar...hehe

intan,
bab tu yg demo paling minat.Tapi dlm periksa belum tentu dpt jawab

echah_syed said...

dah start ganti ekk?sini nx week kot.

combi dah abis ganti skali dgn pose enam lagik.

skrg pose bln rejab..setakat yg mampu laa :)

Jie said...

dah ganti..insya allah...

manje said...

salam CP

emm nak ganti...

kuInaJentayutiara said...

tu la... kena ganti awai2..

cikgu panji said...

combi, jie, manje, ku ina semua baik2. awal lagi dah ganti.tengok kaki le...hehehe

nono said...

hye CP...lame dh dok try search org2 same negeri..juz now br jumper...dkt plak tue..nono kat area KK jer (kbg kerian)..so hope we can be frenz yer...if free view2 ler blog nono yer..dont 4get to komen2...hehehe..

cikgu panji said...

nono, t kasih sudi singgah.kejap lagi saya gi jln2 blog nono.

Superb GURU BaniHassim said...

mcm2 stail peta minda...
huhu...
teringat zaman dolu2...

CIKGU PANJI said...

banihassim,
buat peta minda ni senang nak ingat.